Bodø Artistagentur

Nyheter

Nye talenter og lokale helter

Kråkesølv

Kråkesølv

Det arrangeres mange konferanser i Bodø, og siden september i år har vi formidlet artister til over 20 ulike arrangementer i byen. Næringslivet i Bodø har vært veldig flinke til å gi unge lokale artister muligheten til å vise seg frem på scenen, og Regnvær, Emilie Thømt og Thea Meyer har vært de hotteste navnene denne høsten.

Bodø Artistagentur representerer også flere av byens mest profilerte artister som Terje Nohr, Kim Lie, Ann-Iren Hansen og Lamark. Nå har vi også fått Bodøs stolthet Kråkesølv i «stallen» vår. Kråkesølv har allerede et nasjonalt bookingbyrå, men vi har fått lov til å representere dem lokalt i Bodø. De jobber for tiden med nytt album, og det kommer til å skje veldig mye spennende med dem i 2019.

NyheterThomas Litangen